Jalkahoito

​​Perusjalkahoito 59 €

 

Perusjalkahoito on heille, joilla ei ole suuria ongelmia kynsissä tai jalkaterien ihossa. Sisältää: kynsien leikkuun ja siistimisen, kynsiuurteiden puhdistuksen, jalkapohjien kuivan ihon hionnan, pinnallisten känsien poiston, hoitorasvauksen. Tyypillinen hoitokäynnin kesto 60 min.

 

Vaativa jalkahoito 68 €

 

Vaativa jalkahoito niille asiakkaille, joilla on mm. paksuuntuneet kynnet, sienikynnet, sisäänkasvaneet kynnet, massiiviset kovettumat tai paljon poistettavia syviä känsiä. Sisältää: vaativan kynnenleikkuun, kynnenohennuksen, kynsioikaisun, kovettumien pehmennyksen ja poiston, känsien ja syylien mekaanisen poiston. Tyypillinen hoitokäynnin kesto 75 min.

 

Erittäin vaativa jalkahoito 77 €

 

Erittäin vaativa jalkahoito on heille, joiden kynsiä ei ole leikattu viimeisen vuoden sisällä ja kynnet ovat vahvasti paksuuntuneet ja usein sieniset. Jalkaterien- ja pohjien iho karstoittunut. Jalkapohjissa paksuuntunutta ihoa ja ihorikkoja. Vaatii useita hoitokäyntejä. Pureudutaan suurimman prioriteetin vaivaan aina hotokäyntikertaisesti ja hoitokäynnin kesto maksimissaan 90 min.

Varpaiden kynsien leikkaus meridiaanihieronnalla 60 €

 

Varpaiden kynsien leikkaus, tarvittaessa ohennus ja kynsiuurteiden siistiminen. Miellyttävä erergiaratoja avaava meridiaanihieronta jaloille. Hoidon kesto noin 50 minuuttia.

Kynsien leikkaus meridiaanihieronnalla (kädet) 50 €

 

Kynsien leikkaus ja kynsinauhojen siistiminen. Miellyttävä erergiaratoja avaava meridiaanihieronta käsille. Hoidon kesto noin 40 minuuttia.

 

Yksittäiset hoitotoimenpiteet 45 €

  • Sisäänkasvanut kynsi

  • Sienikynnen hionta

  • Terveiden kynsien leikkaus ja hionta

  • Kovettuman/ känsän poisto

  • Syylän tai ihohalkeaman hoito

  • Verrutop-hoito syylälle

  • Kynsien ohennus

Tyypillinen hoidon kesto 40 min.

Hoitotuotteet

Varvastuki (silikoniortoosi) 35‑55 € (vain hoidon yhteydessä)

Yksilöllisen varpaita tukevan silikoniortoosin valmistaminen.

Tyypillinen valmistamisaika 30 minuuttia

Kevennyspohjalliset 16 €

Poron materiaalista tehty pohjallinen, jalkapohjan iskunvaimennusta lisäämään ja kipua poistamaan.

Yksilölliset kevennyspohjalliset 32 €

Poron materiaalista tehty pohjallinen Pelotilla, madaltunutta poikittaiskaaren painetta tasaamaan. Valmistukseen varataan 30 minuuttia tai aikataulun salliessa tehdään hoidon yhteydessä.