Jalkahoito

PERUSJALKAHOITO 59€

Perusjalkahoito on heille, joilla ei ole suuria ongelmia kynsissä tai jalkaterien ihossa. Sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, jalkakylvyn, kynsien leikkauksen, tarvittaessa ohentaminen, sisäänkasvannen kynnen hoidon. Jalkojen rasvauksen. Tyypillinen hoitokäynnin kesto 50min

VAATIVA JALKAHOITO 70€

Vaativa jalkahoito niille asiakkaille, joilla on mm. paksuuntuneet kynnet, sienikynnet, sisäänkasvaneet kynnet, massiiviset kovettumat tai paljon poistettavia syviä känsiä. Sisältää: vaativan kynnenleikkuun, kynnenohennuksen, kynsioikaisun, kovettumien pehmennyksen ja poiston, känsien ja syylien mekaanisen poiston. Tyypillinen hoitokäynnin kesto 70 min.

RENTOUTTAVA JALKAHOITO 70min. 77€

Perusjalkahoito +  jalkapohjahieronta, pohkeen hieronta polveen asti.

SPA - JALKAHOITO 75min. 75€

Perusjalkahoito + lämmin parafiini jalkaterille. Kosteuttaa ihoa, lisää nivelten liikkuvuutta ja joustavuutta, rentouttava. Sopii kaikille, erityisesti nivelrikosta kärsiville sekä aktiiviurheilijoille.

YLELLINEN JALKAHOITO 75min. 79€

Sopii sekä naisille että miehille.

Perusjalkahoidon lisäksi sisältää jalkakylvyn, kuorinnan polveen asti, virkistävään jalkanaamion ja hieronnan polveen asti.

JALKAPOHJAHIERONTA 30min. 35€

 

Magnesium jalkakylpy (tai kylpysuola valinnan mukaan: Himalajan,  inkivääri, eukolyptus tai lavanteli ) ja jalkahieronta polveen asti.

YKSITTÄISET HOITOTOIMENPITEET 45€

- Sisäänkasvanut kynsi

- Sienikynnen hionta

- Terveiden kynsien leikkaus ja hionta

- Kovettuman/känsän poisto

- Ihohalkeamien hoito

- Kynsien ohennus

Tyypillinen hoidon kesto noin 25min.