Henkilökunta

Tarja Koivisto

Osteopaatti (AMK) 2006

Tarjoan osteopaattista manuaalista hoitoa usean vuoden kokemuksella. Hoidan kaikenikäisiä ihmisiä (en kuitenkaan vauvoja.) Käytän potilaan tutkimisessa ja hoidossa monipuolisesti rakenteellisen osteopatian, klassisen osteopatian ja kraniaaliosteopatian menetelmiä.

Palvelen luottamuksellisesti ja yksilöllisesti hoidon tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Ohjaan tarvittaessa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen lisätutkimukseen.

e-mail: tarja(ät)r-fysio.fi

Victoria Uimolainen

Olen suorittanut terveydenhuollon ammattitutkinnon, rekisteröity jalkojenhoitaja ja Valviran hyväksymä. Taustalla haavanhoidon erikoisasiantuntijan koulutus, terveydenhoitajan AMK, ja pitkä kokemus vanhemman väen parissa.

Haluan huolehtia jalkojesi hyvinvoinnista, ennaltaehkäistä ja ylläpitää jalkojesi terveyttä - sinun jalkasi ovat hyvän elämän ja liikkumisen perusta.

Löydät palveluistani juuri sinun tarpeisiisi sopivan jalkahoidon. Valikoimasta löytyvät monipuoliset hoidot niin diabeetikoiden kuin urheilijoiden tarpeisiin. Naisille ja miehille tarkoitettuja hoitoja. Myös lapsille. Hoidan myös erilaisia jalkojen kiputiloja, känsien-, kovettumien- ja syylien poistoja sekä teen sisäänkasvaneiden kynsien oikaisuhoitoa. Teen myös yksilölliset ortoosit mittojen mukaan.


Tai ehkä kaipaat kaunistavaa ja hemmottelevaa jalkahoitoa? Sitäkin löytyy sekä naisille että miehille.

- Kovettumien ja känsien poistot
- Syylähoidot
- Sienikynsihoidot
- Sisäänkasvaneen kynnen suoristushoidot
- Pinta- ja syvätuntotestaus
- Omahoitoa tukeva neuvonta ja jalkaterälihasten jumppaohjeistus
- Parafiinihoito käsille ja jaloille
- Jalkojen hieronta
- Hemmottelevia hoitoja
- CND Shellak kestolakkaus
- Kuumakivihieronta

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan!

e-mail: victoria(ät)r-fysio.fi

Victoria.jpg
Maria Sinkonen

Olen koulutettu hieroja  ja kokemusta on noin 7 vuotta. R-Fysiossa aloitin 1.10.2021. Teen klassista-, urheilu-, selluliitti hierontaa ja muita rentouttavia hoitoja. Hieronta parantaa koko kehon oloa, vähentää stressiä, auttaa kipuihin, rentouttaa ja parantaa immuniteettia. Olen sosiaalinen ja reipas nainen, valmis auttamaan toisia. Tulevaisuudessa on tulossa paljon uutta! TERVETULOA!

e-mail: maria(ät)r-fysio.fi

maria2.jpg