top of page

Henkilökunta

Tarja Koivisto

Osteopaatti (AMK) 2006

Tarjoan osteopaattista manuaalista hoitoa usean vuoden kokemuksella. Hoidan kaikenikäisiä ihmisiä (en kuitenkaan vauvoja.) Käytän potilaan tutkimisessa ja hoidossa monipuolisesti rakenteellisen osteopatian, klassisen osteopatian ja kraniaaliosteopatian menetelmiä.

Palvelen luottamuksellisesti ja yksilöllisesti hoidon tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Ohjaan tarvittaessa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen lisätutkimukseen.

e-mail: tarja(ät)r-fysio.fi

Maria Sinkonen

Olen koulutettu hieroja  ja kokemusta on reilut 10 vuotta. R-Fysiossa aloitin 1.10.2021. Teen klassista-, urheilu-, selluliitti hierontaa ja muita rentouttavia hoitoja. Hieronta parantaa koko kehon oloa, vähentää stressiä, auttaa kipuihin, rentouttaa ja parantaa immuniteettia. Olen sosiaalinen ja reipas nainen, valmis auttamaan toisia. Tulevaisuudessa on tulossa paljon uutta! TERVETULOA!

e-mail: maria(ät)r-fysio.fi

maria2.jpg
Katja Pennanen

Jalkaterapeutti (AMK) 2008

Jalkaterapeuttina hoidan lantiosta varpaisiin ja lapsista ikäihmisiin.
Vaivana voi olla paksuuntuneet kynnet, känsät, kovettumat tai alaraajakipu. Sisään kasvaville kynsille löytyy helpotusta ja känsän poisto kivuttomasti.


Erityisesti reumaa tai diabetesta (muut autoimmuunitaudit) sairastavien turvallinen hoito. Urheilijoiden alaraaja haasteet ovat tuttuja asioita sekä kuntoutus ja kivun hoito.


Varvasortoosien valmistus, kinesioteippaukset ja kevennykset helpottamaan askellusta. Alaraajojen hieronta ja erilaiset fascia- sekä nivelen mobilisaatiokäsittelyt apunasi.


Lämpimästi Tervetuloa!
e mail: katja(ät)r-fysio.fi

 

bottom of page